Groot feest in Herenthout en voor de fans van Belle Perez (40). Donderdagnamiddag is de sympathieke zangeres in het gemeentehuis van Herenthout getrouwd met haar Ollandse Wouter Van der Horst (33).

De tortelduifjes maakten de verplaatsing naar het gemeentehuis met de helikopter. Belle en Wouter zagen er overgelukkig uit. Op het grasveld van het gemeentepark werden de bruid en bruidegom door de kinderen van de lagere gemeenteschool op applaus onthaald.

Op verzoek van de vele fotografen en fans legden Wouter en Belle hun beide handen op de buik van Belle. De zangeres is drie maanden zwanger en iedereen mag dat weten.

Belle Perez droeg een prachtig wit kleed, bovenaan met kant afgewerkt, achteraan met open rug, en onderaan een beetje sleep. Wouter Van der Horst droeg een strak blauw pak met wit hemd en blauwe strik. Het bruidsboeket bestond uit mooie witte pioenen.

De ringen van bruid en bruidegom werden ontworpen door Wouter zelf. Toen de geliefden getrouwd uit het gemeentehuis kwamen werden er witte tortelduifjes losgelaten.

De fans en de talrijk opgekomen binnen- en buitenlandse pers genoten met volle teugen.

Vandaag is er nog een intiem familiefeest voor Belle, Wouter en de naaste familie. Het grote trouwfeest is zaterdagavond.